En Butik i Tiden. Handla enkelt och säkert med Klarna, Nets, PayPal eller Swish Leverans nästa dag.

Ajax Systems Hub 2/Innesiren

  • 6 095 kr

I lager.
Dela

Hub 2 är en intelligent hub som stöder detektorer med kamera och vid eventuellt hot kommunicerar larmet omedelbart och informerar ägaren och larmcentralen om incidenten.

Hub 2 kräver Internet-åtkomst för att kommunicera med molnservern Ajax Cloud för att konfigurera och kontrollera från vilken plats som helst i världen, överföra händelseaviseringar och uppdatera programvaran. 

Hub 2 kan styras via appen för iOS, Android, macOS eller Windows. Appen gör  det möjligt att svara snabbt på alla aviseringar från systemet. Användaren kan anpassa aviseringar i hubens inställningarna. Välj vad som är bekvämast för dig: pushmeddelanden, SMS eller samtal. Om Ajax-systemet är anslutet till larmcentral kommer larmet att skickas direkt dit. Vid kommunikation med Ajax Cloud kan systemet använda Ethernet-anslutningen och GSM-nätverket (2 st 2G SIM-kort). Använd alla dessa kommunikationskanaler för att säkerställa mer pålitlig kommunikation mellan hub och Ajax Cloud. 

Hub 2 samlar information från de anslutna enheterna i en krypterad form, analyserar data och i fallet med ett larm informera ägaren om faran på mindre än en sekund och sänder larmet direkt till larmcentral. För att kommunicera med enheterna, övervaka deras funktion och svara snabbt på hot använder Hub 2 Jeweler-radiotekniken. För visuell dataöverföring använder Hub 2 Wings: ett höghastighets radioprotokoll baserat på  Jeweler-tekniken.

Mycket lätt att installera själv. Installation via QR-kod.

Systemet styrs via fjärrkontroll, manöverpanel eller mobil-app

Detektorer kan fungera upp till 7 år med ett förinstallerat batteri

men det beror på omständigheter som temperatur, radiotäckning,

hur ofta man ställer in att Hub och detektor ska kommunicera.

(ingen garanti på batterier)


paketet innehåller:

1 st hub 2 (centralapparat)

med IP och GPRS/GSM (G2-nät)

1 st Rörelsedetektor/Kamera

med temperaturgivare

1 st Dörr/Fönsterdetektor

1 st Fjärrnyckel

1 st Innesiren

Gratis App

SmartBracket monteringspanel
Strömkabel
Ethernet-kabel
Installationssats
Användarmanual


Mer information på respektive enhet.

Manual för nedladdning

QR-kod för <a href=

Manual QR kod