En Butik i Tiden. Handla enkelt och säkert med Klarna, Nets, PayPal eller Swish Leverans nästa dag (vardag).

Ajax Systems Hub och Larmpaket

Ajax Systems Hub och Larmpaket


Telia och andra operatörer kommer att genomför en kontrollerad utfasning av sina äldre mobila nät 2G/3G. Sveriges största teleoperatörer har inlett nedstängning av 3G-näten och många av dem tror att 2G-näten kommer att ha stängts ned till 2025.

Länk till Post och Telestyrelsen

Ni kan fortsättningsvis använda eran Hub med Ethernet och 2G/3G men om ni också vill ha en backup med GSM/GPRS måste ni köpa Hub med 4G. För användare innebär det att exempelvis mobiltelefon, bredbandsrouter och annan sim-kortsbaserad utrustning behöver uppgraderas eller bytas ut om den inte är kompatibel med 4G/5G.


10 % på Larmpaket

Tveka inte för varje hem behöver ett Ajax larmsystem

 

Ajax-appen (gratis) gör ditt säkerhetssystem till en lättanvänd enhet. Aktivera/avaktivera ditt system eller kontrollera temperatur i rum (inbyggd temperaturgivare i rörelsedetektorer och dörr-/fönstermagneter), skydda dig mot t.ex. vattenskada och brand, slå på vardagliga apparater som kaffebryggare eller slå på belysning och öppna ytterdörren med kommandon på din smartphone. Uppstår det problem med en av kommunikations- kanalerna byter Ajax automatiskt till andra. Om en angripare försöker störa GSM-signalen skickar systemet ett larm istället via Ethernet eller Wi-Fi.
Att registrera Ajax Cloud

Ajax Systems Hemsida

Jämförelse Hub

Batterikapacitet tabell

Larmcentral

App Android

App iOS


Ajax Systems Hub2 Grundpaket

4 230 kr 3 807 kr
I lager.


                                                                                                                                                                                                               Till Början