En Butik i Tiden. Handla enkelt och säkert med Klarna, Nets, PayPal eller Swish Leverans nästa dag.

Ridådetektor utomhus

  • 2 630 kr

Oops Produkten är tyvärr slut just nu.

Dela

Ridådetektor för utomhusbruk. 4-15m. Husdjursimmun upp till 80cm, IP54

DualCurtain Outdoor skyddar din fastighets utsida utan att skapa hinder för människor som redan är inne. Två oberoende optiska system med smala tittarsektorer och flexibla inställningar gör att du kan justera 30 meter av detektionszonen exakt, exklusive möjliga källor till falska larm. Den unika mjukvaran ELSA (Extended Live Signal Analysis) reagerar på inkräktare och skärmar bort triggers som naturliga störningar och husdjur.
På sidorna av detektorn finns två optiska system med betraktningssektorer, var och en utrustad med två PIR-sensorer. Tack vare temperaturkompensation är detekteringen alltid korrekt. Sensorsignaler analyseras med vår nya digitala ELSA-algoritm. Endast om två sensorer i samma optiska system samtidigt fångar mänsklig rörelse, aktiverar detektorn ett larm.
Detektionsområdet för de två optiska systemen justeras oberoende av varandra. Det låter dig exakt ställa in området som skyddas av DualCurtain Outdoor och undvika falska larm orsakade av en buske som svajar i vinden eller människor som passerar på en allmän trottoar. I appen kan du justera känsligheten eller inaktivera ett av de optiska systemen.


Dokument för nedladdning